2013-07-25

Ett öppet sinne kräver en välförankrad hjärna

S-Info är ett ruskigt kul projekt. Man låter ett hyfsat representativt utsnitt av den svenska befolkningen skriva fritt ur hjärtat. Resultatet är oftast otroligt tråkigt, precis som vardagen oftast är. Det är upprepningar av vad någon annan skrivit kombinerat med långa texter om små frågor utan värde för de (oftast förvånansvårt få) berörda. Men ibland glimrar det till.

Som det här inlägget om "chemtrails", alltså konspirationsteorin om att kondensstrimmorna från trafikflygplan förutom koldioxid och vatten medvetet kontaminerats med ämnen som kontrollerar våra tankar och handlingar.

De inblandade är alltså, i urval: motordesigners hos de största flygplanstillverkarna, deras chefer och deras chefers chefer, montörerna på fabriksgolvet, flygplansmekaniker på samtliga flygplatser, anställda (inköpare, transportörer, ekonomiadministratörer, kemister, chefer och mellanchefer) på BP, Shell, Conoco, Preem och ett hundratal andra flygbränslebolag, kemister på läkemedels-/kemitekniska bolag, neruologer, neurobiologer, flygbolagsanställda på flera olika nivåer, piloter, militärer, spioner, poliser, politiker (i tiotals olika länder inom alla block, ofta med motsatta agendor i alla andra frågor) och säkert ett hundratal yrkesgrupper till. Ingen har berättat något för någon utomstående under alla de decennier projektet pågått, trots att en hel del av dessa personer bytt jobb, fått sparken, gått i pension, velat tjäna sig en hacka genom att sälja storyn eller helt enkelt tröttnat på att driva mänskligheten rakt in i slaveri. Jag säger inte att det är en orimlig teori (eller jo, det gör jag, med emfas!) utan skapa dig en egen uppfattning.

Tim Minchin har en bra låt på detta tema. "If you open your mind too much your brain will fall out"Och så lite marknadsföring:
Först för S-bloggarens egen hemsida där hon erbjuder seanser med andar.
Och så för min Budhinduiska Ormolja!

Inga kommentarer: