2009-03-19

Georgian freedom

Åtta dagar sen sista posten. Sorry!

Tittade på debatten mellan Mona och Reinfeldt. Oppositionen måste skärpa till sig, annars är det inget kul att titta på!

Gud, vad skönt det är att våren är här. Vaknade halv sex i morse, det var ljust ute och jag kände mig utvilad för första dagen på flera veckor. Najs!

Sen bar det iväg till Stockholm för att tala inför en grupp unga georgier. De kom från regeringspartiet UNM, United National Movement, och har bjudits in av Moderaternas internationella avdelning för att under tre dagar lära sig mer om landet och hur vi organiserar vårt arbete.

Jag höll i ett pass om hur man får till stånd en levande politisk diskussion internt i organisationen och hur detta kan ligga till grund för politisk utveckling. Det blev en timme av onsdagsfikan, distriktsstämmor och om Projekt MUF, där flera hundra av förbundets medlemmar deltog för att ta fram ny politik på områden där vi inte varit starka tidigare. Många frågor och några skratt, inte illa!

Under kvällen kvällen blir det förbundsstyrelsemöte med MUF, det är mycket att diskutera och kommer nog dra ut på tiden. Helgen går i utbildningens tecken. Vi arrangerar Distriktsforum dit sex personer från varje distrikt är inbjudna för att lära sig massor om kampanj, press, att arrangera utbildningar och annat skoj.

Over and out!

Inga kommentarer: