2009-01-24

Alla är vi offer

I veckan som gick blev Barack Obama världens mäktigaste man. Som president för Amerikas förenta stater har han möjlighet att påverka som få andra. Men ingen person är för mäktig eller populär för att kunna stämplas som offer.

Per-Åke Andersson från Finspång, med den korta och kommunikativt enkla titeln "programsekreterare för globala alkoholfrågor vid IOGT-NTO-rörelsens Internationella institut" förminskar i Norrköpings Tidningar världens just nu mest populära människa till ett offer för alkoholindustrin.

Moët Hennesey har nämligen haft den dåliga smaken att ge ut en särskild jubileumschampagne till Baracks ära. Stackars kille!

1 kommentar:

Anonym sa...

Först: En god konjak är som livets saft.. konjak konsumeras inte för svenneråfylla.
Till denne besserwisser "Per-Åke Andersson från Finspång, - programsekreterare för globala alkoholfrågor vid IOGT-NTO-rörelsens Internationella institut som kommenterar Hennesys oförskämdhet att "expolatera Obamas installation" vill jag säga.
En god Konjak är ett njutningmedel som konnässören inte berusar sig på. Man tager ett glas för njutningen och endast ett
Men nykterister lär väl inte unna oss klientifierade svenskar lågt stående svenska medborgare detta nöje? En del vet alltid bättre.
Trist och tråkigt ska det vara. Den är den sanne masochistens nöje!
/WR