2009-05-10

Whiiii!

Jag har haft en sjukt intensiv helg. Det började i fredags med ett snabbt besök i Norrköping, lunch i Linköping, lite tvättande och packande hemma och sedan 14-tåget till Stockholm för FS-möte och avstämning med de centrala valarbetarna.

Jag tror vi är närmare 30 personer som kommer att jobba dygnet runt för att kampanja överallt där unga människor befinner sig. 100 kampanjdagar, bloggar, twitter, banners och allsköns härliga upptåg. Och då har vi inte ens börjat räkna allt som kommer göras på distrikts- och föreningsnivå. För att missa MUF de närmaste veckorna måste du nog flytta till en mullkoja i skogen. Men berätta inte för någon, då kommer vi leta upp dig och sprida vår glädje!

Hemfärd med alltid lika trevliga Jenny under fredagsnatten. Hem i Linköping vid 3:30 och fyra timmar senare bar det av till Norrköping och Söderköping för länsförbundsstämma. Där gick det först åt mitt håll med en plats i Moderaternas i Östergötlands länsförbundsstyrelse och utmärkelsen Årets ideolog. I mitt tacktal för det senare beklagade jag att tal inte lyder under kraften av spontan ordning (Hayek-referens 1) och att jag skulle fortsätta jobba mot socialister i alla partier äver framöver (Hayek-referens 2). Sen blev det ett par bakslag då stämmoombuden gick på en lite mindre frihetlig linje än jag skulle önskat. Mest intressant var att de vill göra Sverige till en energination... Vad är det för något och varför ska politiker styra företags utveckling och människors drömmar?

På kvällen bar det av till Stockholm och blev det desto mer gädje. Ren glädje i sin renaste form. På MUF:s valupptakt hade 500 unga moderater samlats för att kicka igång en av tidernas häftigaste kampanjer. En sån stämning! Driv, glädje och dans i sin skönaste kombination!

Idag har jag vårdat relationerna till mina fadderdistrikt (jag åt frukost med dem, inte mer ambitiöst än så) och coachat styrelsemedlemmar i nya, fräscha föreningen MUF Avenyn. De har potential att bli en riktigt lysande kraft i förbundet och landet framöver!

Hemma i Linköping vid 17, middag med föräldrarna. Sen dess har jag och Mange Bruhner suttit på Expen och planerat valrörelsens bästa kampanjutbildning. Tre tillfällen, två grymma säljare och Sveriges hetaste muffare som deltagare. Detta kommer bli najs!

Om 8 timmar bär det av till Norrköping för lite bildning. Sen börjar min valrörelse på rikigt. Jag är ansvarig för förbundets kreativa jour och har en hel del planer på vad kommer innebära. Den som läser här får se!

Inga kommentarer: