2008-07-09

Dyra väskor mot dyra verktyg

Andra dagen i Almedalen. Första seminariet arrangeras av MUF. Blondinbella, Hanif, Niklas och XX samtalar om hur MUF kan utvecklas i framtiden.

Arrangören har hittat ett intressant urval av deltagare, som speglar bredden i det MUF jag har kommit att känna. Isabella "Blondinbella" Löwengrip, Hanif Bali från CK och Iran, Niklas Wykman (vegan från Kalmar) och Sophia Åhlin, socionom med jobbig bakgrund. Alla fyra är muffare och har fått sitt engagemang av fyra olika anledningar. Det har hittills blivit ett intressant samtal dem emellan, med Stig-Björn Ljunggren som moderator och katalysator för idéerna.

Bästa citatet hittills:
Isabella Löwengrip: "Lätt att skära sig när man slår igenom glastaket." (Samt citatet i rubriken, att det är okej att köpa dyra verktyg, men inte dyra väskor.)

Intressantaste personen
Sophia Åhlin: Vad många skulle kalla en "oväntad företrädare" för MUF. Med rött hår, piercingar och en bakgrund som skiljer sig från de flersta andra i rummet visar hon att individualism är något individuellt.

Jag är, likt ett barn på sin första magishow, fascinerad av den förändring som MUF har genomgått under Niklas Wykman. Från att vara ett individualistiskt parti för samma individ (ung kille, backslick, rosa skjorta och rik far) så är vi ett individualistiskt parti för alla individer.
Blogged with the Flock Browser

Inga kommentarer: