2008-08-26

Sossarna ökar klyftorna

Socialdemokraterna är Sveriges största hycklare. De säger sig vilja hjälpa de fattiga, men istället skapar de ett segregerat samhälle där klassresor blir omöjliga.

DN rapporterar att inkomstskillnaderna mellan Stockholms kommuner ökade under 2000-talet. Mellan 2000 och 2006, när S regerade i många kommuner, i Stockholms landsting och på riksplanet, så ökade klyftorna.

Valförlusten har inte fått partiet att tänka om. De vill fortfarande höja skatten på låginkomsttagare, öka bidragen till rika och göra det omöjligt för människor med låga inkomster att ta sig upp i samhället. De har byggt ett kallt och hårt land, de har delat upp landet i fattiga och rika och de har riktat udden mot de svaga.

Och de har inte ens stake att erkänna det. Oförskämt är bara förnamnet!
Blogged with the Flock Browser

4 kommentarer:

Kraxpelax sa...

Är Alliansen bättre då.

Johan Lundberg sa...

Kort fråga, kort svar: Jajamän!

Strutsman sa...

Alliansen är bättre. De ger människor större möjlighet att själva påverka sitt liv. Hur stor klyftan är spelar inte lika stor roll om man kan hoppa över den som i sossarnas samhälle där man sitter fast på ena sidan.

Anonym sa...

Och du kallar Mattias Vepsä omoralisk och sossarna för lögnare?
Jag hörde dig på debatten mot SSU, du hade kunnat extraknäcka som skitspridare åt någon bonde. Du gnällde på sossarna för att de gömt arbetslösa i åtgärder, där du räknar in de som studerat vidare. Ni är ju värre! Ni moderater har ju tagit bort 10 000 långtidsarbetslösa unga från statistiken genom att stoppa in dem i jobbgarantin för unga. Det enda de gör är ju att på heltid söka jobb på arbetsförmedlingen. Är inte det att vara arbetslös?! Eller?