2008-09-03

Moderata studenter på Kalas

Kalasmottagningen är årets största ungdomsarrangemang i Linköping. Alla nyblivna studenter och deras faddrar bjuds in till en mässa med studentföreningarna, en scenshow och kvälens liveakt, Mando Diao. Igår kväll byggde Moderata Studenter sin monter. Idag var det show time!

Hanna och jag åkte i förmiddags till Vadstena för att hämta ett halvt ton morötter. Det lät mycket, men var ännu mer när vi såg det på plats. Vårt släp fylldes till brädden. Med några minuters marginal till Mando Diaos soundcheck lastade vi in alla 23 säckarna bakom montern.

Vid klockan tre öppnades mässan för studenterna och mindre än två timmar senare hade vi delat ut de 1000 påsarna. Så sjukt bra jobbat av alla som var där, de kämpade verkligen som djur. Fyra personer klistrade etiketter bakom montern och de andra delade ut påsarna i ännu högre takt. "Första vitaminerna på en månad!" och "Lite mat i väntan på CSN!" var argument som gick hem hos nollan och andra besökare.

Här är en video precis innan dörrarna öppnades (mitt första experiment med YouTube). De 23 säckarna, några av kampanjarna och de färdiga påsarna. Sjukt bra jobbat av alla som var där!

Blogged with the Flock Browser

Inga kommentarer: